dimarts, 15 de juliol del 2014

NOU LLUM PHAETON CAVING LIGHT

Recentment entra al mercat un nou llum fet per l'espeleologia i fet per espeleòlegs de Grècia que varen començar a fer frontals per ells i han ampliat la producció.



A La llum utilitza dos LED xml2 i protecció tèrmica en el propi cos aquest esta endurit per un tractament anomenat  anoditzat donant una producció de més de 2.000 lumen + en 5 nivells de brillantor més la manera estroboscòpic.




El llum un interruptor piezoelèctric (no és un interruptor magnètic) i avis de tensió baixa a la bateria, es pot utilitzar per al busseig fins una  profunditat de 100 metres ( 10 Bar ).

Es pot connectar a un casc, o només com un far. També és compatible amb el muntatge d'accessoris de totes les càmeres     GO PRO.


 El pes total (amb piles) d'aquest elegant far és només 400gr.  

   
Per guardar volum i pes, es dota a el Phaethon de dos,  en lloc de quatre bateries. Les dues bateries donen molt bons temps d'execució, de manera que els fabricants es senten justificats en aquesta decisió per el fet de que pensen que és millor tenir la llum pesant menys en el casc i portar bateries de recanvi en una butxaca, que augmentar el pes del conjunt per donar mes autonomia.


 La bateria s'ha dissenyat per retirar-la  de la plataforma (sense protecció)  dues piles de ions de liti 18.650, de manera que l'usuari pot triar qualsevol marca amb la que ell o ella se sent més feliç o la mes usual en el seu mercat i no cal recorre cada cop al fabricant. 



                    

La mateixa filosofia s'ha aplicat al muntatge mitjançant l'ús de la norma Go-Pro que permet l'us d'una àmplia gamma d'accessoris de muntatge que s'utilitzaran, d'acord a les nostres necessitats i preferències.

El protector de circuit s'encarrega de la bateria no s'esgoti i adverteix quan la vida de la bateria arriba a la meitat (50% un flash), prop del final de la seva vida útil (90% dues espurnes) i una última advertència abans de traspassar el limit de seguretat (tres parpelleigs).  

Es recomana utilitzar les bateries NCR18650B Panasonic 3400mAh i considerem que aquests són la millor relació qualitat-preu i la fiabilitat. las Proves amb aquestes bateries dónan els següents temps d'execució

Nivell 1 (aproximadament 70 lúmens): Durada d'una setmana!

Nivell 2 (aproximadament 300 lúmens): temps d'execució de 13 hores.

Nivell 3 (aproximadament 800 lúmens): temps d'execució de 6 hores.

Nivell 4 (aproximadament 1400 lumens): temps d'execució de 2,5 hores.

Nivell 5 (aproximadament 2.000 lúmens): temps d'execució de 30 minuts.

 

Després de utilitzar durant 30 minuts en el Nivell 5 (2000 lumens) les bateries seguiran durant hores en els nivells inferiors. (L1, L2, L3)


           
 

el kit estàndard de Phaethon inclou:

 

1. llum Phaethon, 2000 lumen, sumergible a 100m , amb caixa de bateria.

2. Dos Li-Ion 18650 Panasonic 3400 mah

3. Un carregador Nitecore, per dues bateries (es pot utilitzar amb tot tipus de bateries)  

4. elàstic principal.

5. Juntes tòriques de recanvi.

6. Lent de recanviClau AllenDos anys de garantia


Preu 400 € 

Accessoris addicionals 1. Casc de muntatge (10 euros) 2. Muntatge de bicicletes (10 €) 3. Carregador de cotxe (10 euros)

 

                  

CONTACTE:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006442808238&fref=photo